Ei sähköposti- tai nettivarauksia samana päivänä Takeaways & Reservations. Soita!📞

TOKYO FOOD EXPERIENCE

Fujimi

Fujimi tulee sanoista Fuji (藤), joka viestii vieraanvaraisuudesta ja lempeydestä sekä Mi (美), joka tarkoittaa kauneutta. Nimi kiteyttääkin filosofiamme – haluamme jokaisen asiakkaan tuntevan meillä olonsa tervetulleeksi ja ruokamme ihastuttavan niin esteettisesti kuin makunsakin puolesta.

Lue lisää

Fujimin tarina

Omistajamme ja pääkokkimme, Koji Janne Fujikawa on syntynyt Tampereella, mistä myös hänen äitinsä on kotoisin. Koji kuitenkin vietti lapsuutensa Tokiossa, missä hänen ruoka-alalla työskentelevä perheensä asui.

Myöhemmin Koji päätti tulla Tampereelle vaihto-opiskelijana ja totesi, että haluaa tulevaisuudessa muuttaa Suomeen ja jollakin tavalla kietoa näiden kahden maan juuret toisiinsa.

Työskenneltyään Tokiossa ravintolapäällikkönä ja ruoan tuotekehityksen parissa yli vuosikymmenen, hän vihdoin rohkaistui toteuttamaan unelmansa ja muutti Tampereelle. Ei aikaakaan, kun hän isännöi menestyksekkäitä pop up -ravintoloita yhdessä vaimonsa Marikon kanssa.

Eräänä päivänä Yoshi Kosue, foodie ja yrittäjä, käväisi yhdessä Kojin pop upeista ja rakastui tämän loihtimaan makumaailmaan. Jaettu intohimo autenttista tokiolaista ruokakulttuuria kohtaan sai heidät perustamaan yhteisen ravintolaliiketoiminnan. Fujimi sai alkunsa.

Fujimin nykyinen logo on kunnianosoitus Kojin isän ja sedän aikoinaan perustamalle yritykselle.

Varaa pöytä

Soita 050 352 5801 jos olet tilaamasssa/varaamassa tänään!

Keittiö sulkee 30 min ennen sulkemisaikaa.

    Tilaan Fujimin uutiskirjeen: kyllä

    Saat tietoa uutuuksista ja kampanjoista!

  • EnglishEnglish